Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
28 mars 2024 05:35
Del på Facebook
Foto: Frederik Ringnes / NTB
Foto: Frederik Ringnes / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag.

Sørgegudstjeneste i Ål

I dag klokka 11 holdes det sørgegudstjeneste i Torpo kirke etter trippeldrapet som har rystet hele lokalsamfunnet. En far er siktet for å ha tatt livet av sine to voksne barn og kona før han tok livet av seg selv.

Annonse
Annonse

– Kirken ønsker å gi et rom til denne kollektive sorgen og hjelpe til med å sette ord på det meningsløse. Å stå sammen i det mørke og tunge kan lette litt, sier biskop Jan Otto Myrseth, som deltar i sørgegudstjenesten.

Barcelona – Brann: Alt håp er ikke ute

I mesterligaen for kvinner spiller Brann mot Barcelona i Spania i returoppgjøret i kvartfinalen. Spanjolene slo bergenserne 2-1 på Åsane Arena for en drøy uke siden. Med andre ord er det ikke helt umulig for Brann å spille seg til semifinalen. I den andre av torsdagens kvartfinaler møtes Paris Saint-Germain og svenske Häcken. I formiddag kommer også landslagsuttaket for kvinner. Landslagssjef Gemma Graingers tropp til EM-kvalifisering mot Finland og Nederland offentliggjøres klokka 10.30.

Skjærtorsdag i Strömstad

Mange tusen nordmenn ventes å ta turen over Svinesund for å feire påske i grensebyen. Svenskene er vant med fulle nordmenn, men både norsk og svensk politi pleier å forberede seg godt. Særlig rånere fra hele Østlandet pleier å ta turen over grensa – mer eller mindre påkledd.

Annonse
Annonse

– Vi ønsker alle som kommer på skjærtorsdag, velkomne til Strömstad. Det er en tradisjon som de fleste i byen synes er hyggelig, sa ordfører Kent Hansson til Nettavisen dagen før dagen.

Valgkampmøte med Biden, Obama og Clinton

President Joe Biden og ekspresidentene Barack Obama og Bill Clinton holder et felles valgkampmøte for å samle inn penger til Bidens kampanje. Obama besøkte sin tidligere visepresident flere timer sist fredag, ifølge CNN. Den tidligere presidenten har lovet ham full støtte og har sagt at det kommer til å bli et utrolig tett løp mellom de to presidentkandidatene Joe Biden og Donald Trump.

Paven holder messe i kvinnefengsel

Paven vasker skjærtorsdag føttene til innsatte i et tradisjonelt påskeritual. Fotvasken er en øvelse i ydmykhet og gjøres til minne om at Jesus vasket disiplenes føtter. Den 87 år gamle paven sliter med dårlige knær og pustevansker, og han droppet en preken palmesøndag. Men nå skal han være i bedre form igjen slik at han kan fullføre ritualet i fengselet.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 19 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse