I tillegg til bannerannonser har vi flere produkter, som f.eks. digitale bilag. Der presenteres din bedrift med bannerannonser, men samtidig en dedikert side som forteller en hel historie om ditt produkt eller din bedrift. Se eksempel på digitalt bilag her: digitalt bilag

Send inn skjema og få tilsendt informasjon om annonsemuligheter og priser: 

NB! Vi MÅ ha korrekt epost for å kunne sende deg svar.

Markedsføring på Internett er svært effektivt, men har samtidig blitt komplisert og uoversiktlig for andre enn profesjonelle. Vi er et uavhengig nettsted og har sydd sammen pakker med de beste kanalene og metodene som er tilgjengelig. I tillegg til tradisjonelle bannerannonser lokalt på KSU.no kan du som annonsør få tilgang til verdens største annonsenettverk. Annonsene vil da vises på nettsteder over hele verden, men kun for personer som sitter på Internett lokalt og er i din målgruppe. Avtal gjerne et møte med oss så presenterer vi et skreddersydd konsept for din bedrift eller virksomhet.

Som lokalt eid nettavis står vi fritt til å sette sammen annonsepakker uten å ta hensyn til annet enn å benytte de mest effektive kanalene. Vi har brukt en profesjonell digital markedsfører for å lage det beste produktet du som annonsør kan benytte.

Vi tilbyr produksjon av grafikk, annonser, tekster, video og annet som er nødvendig for å sikre optimal eksponering. Vi har også mulighet for å filme med drone og har kommersiell lisens.

Kontakt oss: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.