Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
18 april 2024 11:08
Del på Facebook
Fra venstre: Ingvild Storeng, Jørgen Storeng, Daniel Westad, Dan Stian Brill. Foto: Live Farstad Elgenes
Fra venstre: Ingvild Storeng, Jørgen Storeng, Daniel Westad, Dan Stian Brill. Foto: Live Farstad Elgenes

I morgen kveld, fredag kl. 1900 i Kulturfabrikken, inviterer Jørgen Storeng, Dan Stian Brill, Ingvild Storeng, Daniel Westad, CREO og Kulturella til Kreativ Nettverksfest.

– Vi samler sammen likesinnede fra Nordmøre (& Romsdal) for å feire den utrolige bredden av talent og lidenskap som finnes her. Gjennom debatt, foredrag og kreative presentasjoner ønsker vi å vise "verden" det mangfoldige kreative engasjementet her oppe på nordvestlandet, sier arrangørene.

Annonse
Annonse

Arrangementert er gratis og åpent for alle interesserte.

Allsidig program

Arrangørene ønsker å gi deltakerne en plattform for å dele sitt kreative arbeid. Åpen mic vil tillate allesom ønsker det å presentere seg og sine prosjekter.

I tillegg til musikk fra DJ Robert Williams og åpen bar, vil kvelden inkludere et besøk fra en gruppe fra Molde som kaller seg Lauget. De vil presentere Kulturella, en app for kreative som tilbyr et sosialt nettverk og som også har egen AI-generator for å hjelpe med søknader.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Arrangørene håper også å inkludere aktiviteter som "speed-dating" og en paneldebatt, avhengig av deltakernes interesse.

– Uansett om du er en etablert kunstner eller bare nysgjerrig på den kreative verden, er du velkommen til å delta. "Vi samler sammen likesinnede fra Nordmøre (& Romsdal) for å feire den utrolige bredden av talent og lidenskap som finnes her, sier de.

Arrangementet, ledet av Jørgen Storeng, Dan Stian Brill, Ingvild Storeng, Daniel Westad, CREO og Kulturella, lover en kveld fylt med kreativitet og fellesskap. "Det snakkes ofte om de store kulturaktørene, men de små blir fort glemt. Denne kvelden kan vi mindre bli kjent med hverandre," sier Jørgen Storeng.

Gjennom debatter, foredrag og kreative presentasjoner ønsker arrangørene å vise fram det mangfoldige kreative engasjementet på nordvestlandet.

Ut av komfortsonen

– Det handler om å komme seg ut av komfortsonen, lære, dele og inspirere hverandre for å kunne utforske nye stier og skape fantastiske ting sammen, sier Jørgen Storeng og avslutter med å ønske alle interesserte hjertelig velkommen til Kreativ Nettverksfest i morgen kveld.

Om Creo

Med snart 11 000 medlemmer er Creo Norges største fagforening og interesseorganisasjon innen kunst- og kulturfeltet.

Creo arbeider for å sikre bedre lønns- og arbeidsvilkår for våre medlemmer, enten de er arbeidstakere eller selvstendig næringsdrivende. Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker, eller virksomheter med tilknytning til kulturlivet, kan bli en del av Creo-fellesskapet.

Creo har mange forskjellige medlemsgrupper som inkluderer musikere, sangere, pedagoger, teknikere, dansere, tradisjonshåndverkere, motedesignere, musikkterapeuter, kirkemusikere, scenografer, dramaturger, musikalartister, statister, ledere og administratorer i kulturvirksomheter, og stadig flere slutter seg til foreningen. Felles for alle er at de jobber innen kunst- og kulturfeltet.

Om Kulturella

Plattformen for tverrfaglig kreativitet og samarbeid – en møte- og markedsplass hvor du realiserer dine kulturprosjekter, finner kompetanse og bygger et kreativt nettverk.

Fremtidens kulturverktøy

Her kan du markedsføre dine kulturuttrykk, dele din kunstneriske bakgrunn, og nå ut til et bredt publikum. Vi tilbyr deg muligheten til å starte eller delta i kulturprosjekter og fellesskap sammen med andre kreative mennesker.

Kulturella er en plattform for å diskutere alt relatert til kunst, musikk og kultur, samtidig som den gir deg støtte gjennom din kreative reise med flere gode verktøy.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse