Torbjørn Sagen (H), Ordfører Kjell Neergaard (Ap) og Vetle Wang Soleim (H). Foto: Aage G. Sivertsen / KSU.NO

Blide politikere. Ordfører Kjell Neergaard forstår at stortingsrepresentant for Høyre, Vetle Wang Soleim, er en viktig person i de kommende månedene og kanskje årene. Bak dem står Torbjørn Sagen. Og i bakgrunnen har vi Johan Aronsen og Høyres markedssjef Dag Terje Solvang. Det utrolige er at Kristiansund i realiteten har fått en stortingsrepresentant. Smørblide Soleim (24), som kommer fra Smøla, vil nemlig flytte til Kristiansund. 

Både Neergaard og Soleim er klar over at viktige saker står på agendaen. Men nå har man en politiker som faktisk sitter med nøkkelen til regjeringskontorene. Campus, DMS, Kulturhus, Olje, aqua osv. For en uke siden hadde Høyre et medlemsmøte og rundt 40 personer hadde møtt opp. Ordføreren hadde ikke slukket lyset etter en lang dag på jobb. Han stakk hodet innom Høyremøtet og slo av en prat med stortingsrepresentanten, som nå har fått plass i finanskomitéen.

Nå skal byen legge rettssakene bak seg og se fremover. Oppgavene står i kø. Det vil forundre meg meget om ikke Soleim vil gjøre seg synlig på Stortinget – for Nordmøre. Vi får gi både han og Høyre nye sjanser. Hvilken farge det er på partiet, er sekundært. Det viktigiste er å samarbeide med dem som sitter med makten. Snart kommer den første ministeren på besøk på Nordmøre. 

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse

Relevant innhold

Annonse