Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
17 september 2018 21:12
Del på Facebook
Moldes Babacar Sarr (midten) scoret to ganger for Molde i 3-2-seieren over eliteserienabo Kristiansund mandag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Moldes Babacar Sarr (midten) scoret to ganger for Molde i 3-2-seieren over eliteserienabo Kristiansund mandag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MFK vant fortjent 3–2 mot KBK

Molde meldte seg for alvor på i medaljekampen i eliteserien igjen etter 3–2-seier over nabo Kristiansund. Magnus Wolff Eikrem ble matchvinner.

Med de tre poengene er Ole Gunnar Solskjærs mannskap nå bare ett poeng bak Haugesund på bronseplassen. Avstanden opp til Rosenborg og Brann er på 12 og 10 poeng.

Med mandagens seier fikk Molde dessuten revansje for 0–1-tapet i Kristiansund 9. juni. Det tøffe kampprogrammet med europaligakvalifisering må nok ta det meste av skylden for at Molde meldte seg ut av gullkampen.

Nå er det kun serien å tenke på for Solskjær etter en tidlig cupexit i 2. runde.

Molde stilte med nesten uendret startellever fra forrige kamp. Eneste endring var at Pavel Cibiki hadde gått inn for Fredrik Aursnes, mens gjestene hadde gjort tre endringer. Blant annet var Flamur Kastrati tilbake på Kristiansund-laget som med det var styrket offensivt.

Flott start
Molde og Solskjær fikk en flott start på kampen og tok fortjent ledelsen etter tolv minutter. Babacar Sarr var tøffest inne i et tafatt KBK-felt på en corner og sendte moldenserne opp i 1–0 med et velrettet hodestøt.

Både Molde og Kristiansund kom til kampen med bare en seier på de fem siste kampene. Hjemmelagets siste seier kom med 5–1 hjemme mot Brann 12. august. Det er også like lenge siden Erling Braut Haaland har scoret mål.

Supertalentet hadde flere gode muligheter til nettkjenning i løpet av kampen.

Kastrati testet skuddfoten kort etter at Molde hadde tatt ledelsen i 1. omgang, men Andreas Linde fikk reddet forsøket. Etter 25 minutter serverte Bendik Bye en giftig bakromspasning, og fant Kastratis venstrebein foran mål. Nå var det Molde-forsvaret som ikke hang helt med.

Best etter pause
Mens det var en intensiv og jevn 1. omgang handlet det meste som Molde etter pause. Fem minutter etter hvilen slo Molde og Sarr til igjen. En ny corner havnet på hodet til Sarr som satte sitt fjerde mål for sesongen til 2–1-ledelse for hjemmelaget. Etter å ha servert Sarr to cornere var det Magnus Wolff Eikrems tur til å finne nettmaskene.

Målet kom etter et mønsterangrep fra Molde. Ruben Gabrielsen snappet opp en retur på en avslutning fra Eirik Hestad. Molde-kapteinen fant Eikrem foran mål og sistnevnte hadde få problemer med å sette den tredje ballen bak Sean McDermott.

I en god Molde-periode klarte Kristiansund å bringe spenning inn i kampen igjen. Bendik Bye lurte Molde offsidefelle og kom alene med Linde og redusere til 2–3 med snaue 20 minutter igjen på klokka.

Molde red det lille som var igjen fra Kristiansund-offensiven.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse