Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
13 august 2018 11:57
Del på Facebook
Philip Zinckernagel flyr over Christoffer Aasbak under eliteseriekampen på Aspmyra stadion i Bodø. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Philip Zinckernagel flyr over Christoffer Aasbak under eliteseriekampen på Aspmyra stadion i Bodø. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bodø Glimt–KBK: 3–0

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Spiller en kamp på det jevne. Har noen gode redninger og et par mer usikre involveringer bak et rimelig tamt forsvar. Ikke uten sjanse på mål 2 og heller ikke helt nødvendig å lage straffe. Likevel nok en gang KBK sin bestemann.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.

Aliou Coly: 3 poeng
Veldig passiv som førsteforsvarer i avgjørende situasjoner og er heller ikke alt for god til å sikre medspillere. Gjør også en del gode involveringer og takler som vanlig som svidd. Sliter også med for mange enkle pasningsfeil.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Virker litt kamprusten. Spiller på det sikre, kanskje i overkant av og til. Men det fungerer ikke i de bakre rekker i dag.

Dan Peder Ulvestad: 2 poeng
Langt fra vanlig standard. Er involvert i alle baklengsmålene. Vinner fortsatt en del dueller, men er ikke den dirigenten bak der. For en gangs skyld virker KBK-forsvaret dårlig organisert og Glimt slipper til alt for enkelt alt for ofte.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
Sliter i førsteforsvarsjobben og Glimt kommer til unødvendig mange innlegg. Får heller ikke mye hjelp av de foran seg, som mot Odd i forrige kamp. Uvanlig lite med i det offensive.  

Amiduo Diop: 3 poeng
Et steg bakover også for Diop. Vinner noen dueller men også han sliter med å finne plassen sin. Ikke veldig heldig med det han foretar seg med ballen heller. Men litt mer positiv enn de fleste andre på laget.

Brent Lepistu: 2 poeng
Sliter veldig med det meste. Fungerer ikke sammen med Diop og de klarer ikke å demme opp i midten mot Glimt som lurer seg bak dem mange ganger. Lider nok av at reservene på KBK har et alt for dårlig kamptilbud, så overgangen blir stor når man endelig slipper til.

Stian Aasmundsen: 2 poeng
Jobber godt, men virker å ha en liten formsvikt. Har noen finesser, men langt unna standarden fra våren. Lite involvert både med et litt mer offensivt utgangspunkt i første omgang og litt mer stabiliserende i andre.

Bendik Bye: 2 poeng
Gjør ingen god kamp. Taper mye bakover, dog hakket bedre enn Gjertsen på andre siden akkurat der. Skaper veldig lite framover.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Prøver og prøver når han får ballen, men lykkes sjelden. Sliter også mye med å komme seg på rett side bakover.

Daouda Bamba: 2 poeng
To veldige dårlige avslutninger i gode posisjoner. Virker ikke å være helt på og viser et kroppsspråk som det ikke akkurat gnistrer av. Går alt for ofte i unødvendige offsider. Kanskje hatt litt for mye fokus på framtiden enn nåtiden.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Kommer inn ved pause for Lepistu og har noen positive tendenser. Evner i større grad å holde litt på ballen en de hadde før pause. Uten at det blir alt for mye ut av dette heller.

Alexandersson kommer inn for Bye og får en liten halvtime. Har en bra avslutning, hvor han også ble snytt for et soleklart straffespark. Psyche kommer inn siste 10 og kan lite gjøre i et forsvar som ikke fungerer. 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse