Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
16 mai 2018 20:08
Del på Facebook
Kristiansunds Erlend Sivertsen i duell under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Ranheim på Kristiansund stadion søndag 16. mai. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Kristiansunds Erlend Sivertsen i duell under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Ranheim på Kristiansund stadion søndag 16. mai. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tønne-dobbel da Ranheim vant igjen

To dødballmål av Erik Tønne ga Ranheim en ny eliteserieseier da Kristiansund ble slått 3-1 borte onsdag. Opprykkslaget er på medaljeplass etter ti runder.

Etter Tønnes dobbel satte Aslak Fonn Witry inn 3-0 med et presist langskudd fem minutter før slutt. Daouda Bambas scoring rett før slutt ble bare et trøstemål for hjemmelaget.

Ranheim har imponert uansett arena og 10 poeng på fem kamper både ute og hjemme. Totalt holder det til 3.-plass med bare Brann og Rosenborg foran.

Tønne ga gjestene ledelsen etter snaut halvspilt første omgang. Han viste både muskler og vilje da han i kamp med to hjemmespillere gikk opp ved nærmeste stolpe og stusset Daniel Kvandes hjørnespark i mål via en forsvarer.

Noen minutter senere haltet hjemmelagets Amidou Diop av banen etter å ha fått en smell. Det så ikke lovende ut for hjemmelaget, men etter halvtimen spilt var det bare en kjemperedning av keeper Even Barli som berget Ranheim-ledelsen.

Bamba sentret til Stian Semb Aasmundsen, som sendte en følsom ball i bakrom. Bak forsvaret møtte Bamba ballen på hel volley fra hjørnet av femmeteren, men Barli var lynraskt ute med armen og slo skuddet unna.

– Vi åpnet bra, men siste del av omgangen var KBK best. Vi må opp igjen, ellers kommer en utligning, sa Ranheim-trener Svein Maalen til Eurosport i pausen.

Det var Kristiansund som kom til de farlige sjansene fra start i 2. omgang. Baba nikket rett utenfor på et innlegg fra høyre, men var litt for røff i duellen og ble avblåst.

Presset av samme Bamba beinet Christian Eggen Rismark ballen mot eget mål, men Barli var ute i full strekk og slo ballen utenfor stolpen.

I stedet scoret Ranheim igjen etter en drøy time. Kim Ove Riksvold stormet inn i feltet fra venstresiden. I forsøket på å stoppe ham traff Bent Sørmo standfoten hans, og straffesparket var klart. Tønne la ballen til rette og sendte den i mål via keeper Sean McDermott og stolpen.

Kristiansand ga ikke opp forsøket på å gi hjemmesupporterne blant de 4234 på tribunene noe å juble for på fotballens festdag, og Sondre Sørli sendte et langskudd rett utenfor krysset.

Det var gjestene som scoret også kampens tredje mål da Witry omsatte innbytter Øyvind Alseths innlegg i scoring. I det 88. minutt traff Bamba omsider, men da var det for sent.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøDet er det eg har sagt. Fergefri veg til Otrøya er i realiteten ein konsekvens av fergefri E39 frå Ålesund ...
Terje Sundsbø 4 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDen raskeste traséen for Møreaksen går over Otrøya – det er ingen premiss for fergefri E39. Som en konsekvens av ...
Geir Ole Sætremyr 7 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøDersom premisset er at E39 skal først og framst legge til rette for fergeavløysing til Otrøya og Gosssen er argumentrekka ...
Terje Sundsbø 9 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNår du ikke har argumenter til artikkelen, så skriver du om noe helt annet. Les innlegget til Rasmussen en gang ...
Geir Ole Sætremyr 9 timer siden Brobygging
@Terje SundsbøVeblungnes: Trangt gjennom sentrumBrustuglia: Problem på vinterenVolda sentrum: E39 gjennom sentrum.Rv70: 3 bruer oppgraderast til å takle dagens standard på ...
Geir Ole Sætremyr 10 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
Strekninga Vik til Molde har vore ferdig regulert i 2 år, KS2 er gjennomført og teknisk sett er prosjektet ferdig ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse