Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Kurt Helge Røsand
Artikkel
16 mai 2018 12:43
Del på Facebook
GODT FORNØYD: Administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal, Espen Remme. Orkidéleder Roger Osen, prosjektleder Ann Iren Kjønnøy og ordfører i Kristiansund, Kjell Neergaard. Foto: Tore Lyngvær / Kristiansund kommune
GODT FORNØYD: Administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal, Espen Remme. Orkidéleder Roger Osen, prosjektleder Ann Iren Kjønnøy og ordfører i Kristiansund, Kjell Neergaard. Foto: Tore Lyngvær / Kristiansund kommune
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ann Iren Kjønnøy er ansatt som prosjektleder for DMSet i Kristiansund, skriver Kristiansund kommune i en pressemelding.

Kjønnøy starter i stillingen som prosjektleder for DMS i august.

Ann Iren Kjønnøy jobber i dag som seniorrådgiver innen smittevern i helseforetaket, og får ansvaret med å lede utviklingen av fremtidens distriktsmedisinske senter i Kristiansund.

Kompetent prosjektleder

Kjønnøy er utdannet sykepleier med spesialistutdanning innen smittevern. Hun har jobbet ved sykehuset i Kristiansund siden 1980. Hun har også innsikt og forståelse for kommunal helsetjeneste og har blant annet erfaring som sykepleier fra både Kristiansund og Averøy, samt samarbeid med kommunene som smittevernrådgiver. Kjønnøy har også en mastergrad i folkehelsevitenskap og prosjektlederutdanning fra Midt-Norsk helseakademi. Hun har deltatt i en rekke prosjekter både regionalt og nasjonalt. Kjønnøy er hovedstyremedlem i Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon og er tidligere leder for Norsk forening for cystisk fibrose.

– Jeg gleder meg til å være med å utforme fremtidens tilbud til befolkningen i området. Det er mange dyktige fagpersoner både i helseforetaket og i kommunene som jeg ønsker å involvere i prosjektutviklingen. Ved å utvikle et godt samarbeid, kan vi skape tillit, slik at vi kan trekke i samme retning og skape gode resultater sammen, sier Kjønnøy.

Ser frem til samarbeidet

Målet med prosjektet er å etablere et DMS-tilbud sammen med forskjellige aktører, hvor man samarbeider om å gi fremtidsrettede helsetjenester av høy kvalitet. Ordfører i Kristiansund, Kjell Neergaard, er leder for styringsgruppen for nytt DMS og svært godt fornøyd med ansettelsen av Ann Iren Kjønnøy.

– Vi ønsker å utvikle et DMS som skal få en særstilling i Norge når det gjelder faglig bredde, kompetanse, forskning og utvikling. Kjønnøy vil bidra med både solid kompetanse og gjennomføringskraft og vi gleder oss til å samarbeide med henne, sier Neergaard.

Får skryt av sjefen

Også administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal, Espen Remme, er godt fornøyd med ansettelsen av Kjønnøy.

– Jeg kjenner Ann Iren som en særdeles dyktig fagperson i Helse Møre og Romsdal. Hun er uredd og tør å tenke nytt og innovativt for å gi bedre helsetilbud til våre pasienter. Kjønnøy er initiativtaker bak det pågående prosjektet med hjemmebasert antibiotikabehandling. Et prosjekt som for alvor viser hvordan spesialisthelsetjenesten og kommunene kan samarbeide om bedre pasienttilbud, sier Remme.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Terje Sundsbø 8 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmål du får. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?Representerer du virkelig Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 11 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får bruke energi på å finne ut av Naturvernforbundet sitt formål.
Terje Sundsbø 14 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmålene du får. Er ikke det litt pinlig å representere Naturvernforbundet på en ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse