Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
17 mars 2018 20:27
Del på Facebook
Scoring for Kristiansund på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Scoring for Kristiansund på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rosenborg–KBK: 2–2!

I førsteomgang ser vi et KBK som forsvarer seg som løver, vinner mange dueller på midtbanen, har fine kontringer, selv om RBK har hatt svært mange cornere og dødballssituasjoner som tildels var svært farlige.

KBK spiller uten respekt for storebror. Scoringen til KBK med en nydelig stuss etter en av KBKs få cornere, på hodet fra Bamba, stresser allerede trønderne noe. RBK trodde kanskje de var ajour med headingen som går i mål etter corner av Jacob Rasmussen som ble annulert. En avgjørelse som sikkert blir diskutert i ettertid. 

Det var viktig å stå i mot med ledelse før pause.

2. omgang starter med et offensivt Rosenborg. To raske scoringer tar litt piffen av kampen. Litt tamt av begge lag men noe merkelig at Rosenborg avslutter presset som førte til de to målene.

Det er fremdeles Rosenborg som har mye av banespillet og ender med en cornerstatistikk som er rimelig solid for Rosenborg. KBK er nesten ikke i nærheten av Rosenborgs 16-meter.

Bendik Bye er angrepsspiller i eliteserieklubben Kristiansund Ballklubb (KBK). Foto: Heiko Junge / NTB scanpixBendik Bye er angrepsspiller i eliteserieklubben Kristiansund Ballklubb (KBK). Foto: Heiko Junge / NTB scanpixMen dette er ikke Rosenborgs dag. Kjetil Rekdal kommenterer at Rosenborg lever farlig med kun en 2–1 ledelse. Og det viser seg å slå til. KBK ruller opp en effektiv kontring og Bendik Bye setter et skudd nede i venstre hjørne. Det ender nesten med et fullstendig eventyr på slutten hvor Bamba alene med keeper er centimetre fra å få alle 3 poengene i de siste spillesekundene.

KBK gir aldri opp

KBK viser igjen at de aldri gir opp, viser en herlig laginnsats, spiller med en enorm selvrespekt og oppnår et fantastisk resultat på Lerkendal.

Tap 4–1 på Lerkendal i fjor. 2–2 og poeng i år. Disse spillerne og dette laget slutter aldri å imponere. Deres suksess, holdninger, vilje og resultater gir en herlig optimisme på Kristiansund og Nordmøre. 

Flaks? Mirakel? Niks!

Gode resultater og tur eller flaks, henger gjerne sammen med lagets egenskaper som nevnt ovenfor. Det er ingen grunn til å ikke ha tru på hver eneste kamp etter dette.

Heia KBK!

 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Hans-Peter Kaaresen 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnFøyer seg inn i en lang rekke av tilsvarende........."Pompel og Pilt" fortsetter som bidragsytere i underholdningsbransjen.  Teoriene deres er det ...
Anne Mari Sandshamn 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Rasmuss >Rassmussen og Terje Sundsbø påstår følgende sitat, kopiert direkte fra leserinnlegg : " Det finnes flere ferdige fergeavløsningsprosjekter både ...
Geir Ole Sætremyr 22 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette intervjuet med TØI-forskar Aud Tennøy skildrer mange av dei tiltaka som må til for å nå klimamåla https://www.energiogklima.no/to-grader/ekspertintervju/fire-ting-vi-ma-slutte-med-hvis-vi-skal-na-klimamalene
Espen Heitmann 1 dager siden Meir norsk mat i fylkeskommunen
Nå er det vel liten tvil om at Dordi har ett selektivt forhold til fakta, jeg vil bare minne om ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse