Maritime House viderefører det velrenommerte selskapet Malo Transport. De moderne, spesialbygde bilene får en ny profilering.

For å øke fotfestet innen havbruksnæringen, har gründerne bak Maritime House AS i Kristiansund har kjøpt 100% av selskapet T. Malo Transport AS. Med brønnbåten Reflex i sin portefølge, vil dette gi synergieffekter med nisjetransport på land og på sjø.

Malo Transport sine lastebiler har det mest avanserte utstyret i markedet for rask og sikker transport av levende fisk. Alle vogntogene er godkjent av mattilsynet. Derfor vil vi også fortsette med kjøp/ salg av villfanget leppefisk fra Sør-Norge, samt transport av annen type levende fisk med lastebil.

Det er et sterkt fokus i selskapet på høy servicegrad og kvalitet. De ansatte har gode rutiner for kvalitetssikring av operasjoner på sjø og land.

«Gamle og nye kunder ønskes velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat», sier styreleder, Jonas Holm.

«Vi viderefører selskapet som er Norges eldste for transport av levendefisk på vei. Og vi styrer nå en flåte bestående av 6 moderne vogntog og 1 brønnbåt for frakt av levendefisk», sier daglig leder, Yngve Nordhaug.

T. Malo Transport, under tidligere ledelse av Terje Malo, har en solid og lang historikk i bransjen med transport av levendefisk. Den gode driften og merkenavnet skal vi nå forvalte og bygge videre på.

Alle bilene 1401 2018 THSeks modere vogntog og en brønnbåt vil gi synergieffekter for nisjetransport av levende fisk på land og sjø.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For enkle kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse

Siste 6 artikler

Viadukten under bygging i 1946. Fra Nordmøre Museums fotosamlinger.

Viadukten under oppføring i 1946

Foto: Steinar Melby

Songa Encourage på vei inn Griphølen

Emil Jannings, beste skuespillerEmil Jannings, beste skuespiller. Fra den første Oscar-utdelingen . Bundesarchiv, Bild 102-07770 / CC-BY-SA 3.0 [CC BY-SA 3.0 de (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/de/deed.en)], via Wikimedia Commons

Det hendte – 18. februar

Nordsundbrua. Fra Nordmøre Museums fotosamlinger.

Nordsundbrua i Kristiansund

Foto: Kurt Helge Røsand

Kristiansund kledd i hvitt

Annonse

Relevant innhold

Mest lest

Jonas Gahr Støre taler til folket. Foto: Arbeiderpartiet

AP må endre kurs

«Hvis flertallet ønsker at forutsetningene for flytting skal utredes,  må Kristiansund Bystyre,- igjen i demokratiets navn-, fatte vedtak i samsvar med dette, og søke om å få avklart forutsetningene for å forankre Nordmøre i region Trøndelag. Derfor bør NTT stille seg i førersetet og ta initiativ til en underskriftskampanje for å fremme krav om en folkeavstemning.» – mener «Reserve-Trønder'n» i dette leserinnlegget.

Et slag i luften? – men likevel!

Arken, Goma og Nordsundbrua anno 1936. Fra Nordmøre Museums fotosamlinger.

Arken, Goma og Nordsundbrua

Sundbåtene Lyn og Kvikk. Fra Ida M. Knudtzons fotosamlinger, nå en del av Nordmøre Museums fotosamlinger.

Sundbåtene Lyn og Kvikk

Annonse