Annonse
Satyricons frontfigur Sigurd Wongraven i aksjon.

SATYRICON TIL OPERAFESTUKENE!

Operaen i Kristiansund kom i dag med en tidlig julegave til alle rockefans. Fredag 9. februar kommer gjester legendene innenfor norsk black metal Festiviteten i Kristiansund.

Etter at de siste strofene i Carmen er over denne fredagen, blir scenen gjort klar for en mektig konsertopplevelse med det internasjonalt anerkjente norsk black metal bandet. Satyricon ble dannet i Oslo i 1990 og består av Sigurd «Satyr» Wongraven og Kjetil «Frost» Haraldstad.

I 2017 ga de ut plata Deep Calleth upon Deep til gode kritikker over hele fjøla. Aftenposten mente blant annet at «Metallegendene fornyer seg igjen, med hell» og trillet 5 på terningen.

Operasjef Line Lønning Andresen er både gleder seg til å ta imot Satyricon i Festiviteten: «Dette er en sjanger som ikke har vært representert under Operafestukene tidligere, og vi synes det er spennende å få inn et så stort norsk band under Operafestuke-paraplyen».

I 2015 spilte Satyricon på Den Norske Opera & Ballett i Oslo med Operakoret med på utvalgte låter. Det resulterte i konsertalbumet Live at the Opera som nådde #26 på VG-lista.
I operabyen Kristiansund kan vi selvfølgelig ikke være noe dårligere, og Satyricon får med seg Kristiansund Operakor når de spiller i Festiviteten i februar. Det kommer til å bli en mektig konsertopplevelse!

Konserten er fredag 9. februar kl. 22.30 og billettene slippes onsdag 6. desember kl. 10.00.

satyriconband2017bwpomo 638

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For enkle kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse

Siste 6 artikler

Annonse
Annonse