Annonse

Aure Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til Gjestegårdsturnering på Aure Gjestegård klokken 10:00 på søndag den 19. november 2017.

Aure Sjakklubb er en klubb som ivrer for sjakken og spesielt for å kunne gi tilbudet til barn og unge. Klubben har klubbkvelder hver uke og har som mål å få med sjakkinteresserte fra alle deler av egen kommune og utenfor kommunens grenser.  Klubben har etablert kontakt med Kristiansund Sjakklubb og Orkdal Sjakklubb for å utveksle erfaringer. 

Etter to års drift skal det søndag den 19.november arrangeres sjakkturnering for barn og unge og i tillegg med egen "sjåførklasse". Aure Sjakklubb håper på å favne vidt og håper på besøkende som favner fra Kristiansund i sørvest til Hemne i nordøst.

Påmeldingsfrist
For å unngå forhøyet startavgift må påmeldinger være oss i hende innen 2017.11.18. Vi lukker online-påmeldingen 2017.11.18 23:59:00.

Startavgift
Satt til kr 200,- for seniorer og kr 100,- for juniorer

Annen info
Turneringen er ikke ratet. Registrering starter klokken 10:00. Første runde starter klokken 10:30. Premieutdeling blir når siste parti er gjennomført, ca. klokken 16:15

Gruppeinndeling
Egen gruppe for Sjåførklasse, Egen Juniorklasse for alle juniorer.
Turneringsform Individuell turnering

Link til arrangement og påmelding

Kart

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For enkle kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse

Siste 6 artikler

Fra Nordmøre Museums fotosamlinger

Fra byggingen av Kvernberget flyplass

Vil Jesper Isaksen få sitt gjennombrudd i år? Her fra en kamp for KBK Rekrutt mot Start i april i fjor. Foto: Steinar Melby / KSU.NO

KBK på pulsen

Foto: Stein Watten

Nyttårsaften

Apple Lisa var en personlig datamaskin utviklet av Apple Computer på begynnelsen av 80-tallet.

Det hendte – 19. januar

Annonse
Annonse