Annonse
Bamba kan bli juvelen i Ålesund. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix.

Rammen var perfekt. Nesten 4000 tilskuere. Stor stemning. Regnvær, som ser ut til å passe KBK bra. Ingen spillere skadet. Sensasjonsseieren over Brann ga godt humør på treningene. Tromsø tapte dagen i forveien. Her skulle man bare slå Viking og så var nesten eliteseriekontrakten sikret. Slik gikk det ikke.

Resten er historie. Nå får vi se fremover. Fordi det vi må kalle årets viktigste kamp er til helga. Det begynner å bli mange av dem. KBK møter et lag som er i oppløsning. Vi har en unik mulighet til å slå Ålesund nå. Men da må Gjertsen, Stokke og særlig Bamba glitre igjen.

Bamba kan bli juvelen i Ålesund. Et Ålesundlag som MÅ vinne. Da kommer Bamba til sin rett. Derfor tror jeg KBK slår Ålesund og sikrer kontrakten. 32 poeng kan faktisk holde fordi Tromsø, Ålesund og Sogndal ser ut til å tape, tape og tape.

Mitt tips til Michelsen denne uken er at han lar spillerne få se 1.omgangen mot Molde i cupen på video. Med samme innstilling som spillerne viste da, vil Ålesund få problemer. Jeg tror det vil gjøre seg med 1000 Kristiansundere på Color Line Stadion. Da blir det like mange nordmøringer som sunnmøringer på tribunen. Det skal ikke undervurderes.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For enkle kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse

Siste 6 artikler

Fra Nordmøre Museums fotosamlinger

Fra byggingen av Kvernberget flyplass

Vil Jesper Isaksen få sitt gjennombrudd i år? Her fra en kamp for KBK Rekrutt mot Start i april i fjor. Foto: Steinar Melby / KSU.NO

KBK på pulsen

Foto: Stein Watten

Nyttårsaften

Apple Lisa var en personlig datamaskin utviklet av Apple Computer på begynnelsen av 80-tallet.

Det hendte – 19. januar

Annonse
Annonse