Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Terje Holm
Artikkel
30 september 2017 19:08
Del på Facebook
Ronny Liabø, daglig leder i DekkTeam og Idar Slatlem, konsernsjef i Slatlem Gruppen, gleder seg over å kunne ta  bruk det nye bilanlegget i Pilotveien. (Foto: Terje Holm)
Ronny Liabø, daglig leder i DekkTeam og Idar Slatlem, konsernsjef i Slatlem Gruppen, gleder seg over å kunne ta  bruk det nye bilanlegget i Pilotveien. (Foto: Terje Holm)
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag 30. september åpnet Slatlem Gruppen første byggetrinn i det nye bilsenteret i Pilotveien, som er Kristiansunds nye næringspark. Her planlegger Slatlem Gruppen etter hvert å samle alle biltjenestene i et større senter. Med nærhet til flyplassen, kort avstand til sentrum og byens inngående kommunikasjonslinjer mot Krifast, Atlanterhavsveien og nordre Nordmøre (via Seivika), har det nye anlegget fått en strategisk beliggenhet med god tilgjengelighet og parkeringsmuligheter.

Dette første byggetrinnet inneholder nye og moderne lokaler for DekkTeam og Bilskadesenteret Nordmøre, som flytter inn i midten av november. De ansatte i DekkTeam gleder seg til nå å kunne ta i bruk et anlegg hvor det er lagt stor vekt på trivsel og funksjonalitet med et moderne dekkhotell og egne haller for bilpleie og tectylbehandling. Det var stor kø allerede ved åpningen kl. 10 med et godt besøk utover dagen. Ronny Liabø, leder for DekkTeam, forteller om stor pågang for bedriftens tjenester allerede på åpningsdagen. Anton og Idar Slatlem fra Slatlem Gruppen, har all grunn til å være stolte av det nye anlegget. Konsernsjef Idar Slatlem forteller at byggetrinn to er under planlegging med en målsetting at det skal kunne stå ferdig i løpet av 2018. Dette skal romme salgslokaler og verksted for Mercedes, Peugeot og KIA. For at bilsenteret skal bli komplett, kommer det også en ny bensinstasjon i Pilotveien med tilknytning til anlegget.

Slatlem Gruppen er en aktiv og fremtidsrettet næringsaktør som har utviklet seg til å bli regionens største innen bilbransjen med hovedkontor i Kristiansund og avdeling på Molde. Gjennom dinfirmabil.no har de et totaltilbud for firmabilkunder, mens Slatlem Bruktbilsenter tar seg av salg av innbyttebilene. Ved årsskiftet ble Volkswagen-forhandleren Bilsentrum kjøpt opp og skiftet navn til Slatlem fra 1. september. De skal fortsatt være i de nye salgslokalene i Bedriftsveien på Løkkemyra. Ved bilanlegget i Verkstedveien pågår det nå en opprusting av lokalene på øversiden, hvor det skal bli nye salgslokaler for Mazda og Skoda. Med dette skal Slatlem være godt rustet til å møte fremtiden som en totalleverandør innen biltjenester, som også kan gi kundene en god opplevelse med sin kompetanse og nye, moderne lokaler.

02 DekkskifteRask og sikker omlegging av dekk: De ansatte i DekkTeam setter stor pris på de trivelige og funksjonelle lokalene. (Foto: Terje Holm)

03 DekkhotellEt moderne dekkhotell med god logistikk og kapasitet. (Foto: Terje Holm)

04 ResepsjonParti fra resepsjonen med kundemottak. Her kommer det også en moderne sittegruppe. Mange besøkende la godt merke til de nøye utvalgte og godt avstemte fargene fra arkitekt Nils Fiske, som gir lokalet et lunt og ekstra trivelig preg. (Foto: Terje Holm)

05 Harald Anton og IdarSlatlems tekniske leder Harald M. Rånes sammen med Anton og Idar Slatlem foran den nye og populære Peugeot 3008. I løpet av 2018 tar Slatlem Gruppen sikte på at byggetrinn to i Pilotveien blir ferdig med salgslokaler og verksted for Peugeot, Mercedes og KIA. (Foto: Terje Holm)

06 Hele anleggetByggetrinn en: Et stort, moderne og funksjonelt bygg med en strategisk beliggenhet i Pilotveien. Til venstre på bygget ser vi de nye lokalene til Bilskadesenteret Nordmøre, som flytter inn i løpet av november 2017. (Foto: Terje Holm)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse