Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
27 september 2017 20:53
Del på Facebook
Fra venstre: Marit Backer, Gøran Bjelke Kalgraff og Hektor Hovgaard. Alle er med i utegruppa, hvor sistnevnte er leder. Kirsti Guvsám, ikke representert på bildet, er i utegruppa på Innlandet skole.
Fra venstre: Marit Backer, Gøran Bjelke Kalgraff og Hektor Hovgaard. Alle er med i utegruppa, hvor sistnevnte er leder. Kirsti Guvsám, ikke representert på bildet, er i utegruppa på Innlandet skole.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi ønsker alle i hele byen velkommen til første utendørskonsert på Innlandet skole. Det er konsert med Young Eagles og Innlandet skolekor. Vi tror dette blir kjempebra konsert, sier Hektor Hovgaard engasjert, leder i Utegruppa, en underkomite av FAU ved Innlandet skole.

Hektor Hovgaard, sammen med andre engasjerte foreldre ved Innlandet skole arrangerer konserten for å samle inn penger til en klatrepark på Innlandet skole.

- Vi brenner for å få til en klatrepark. Det vil være en veldig positivt tiltak for barn og unge på Innlandet. Ja, kanskje til og med for oss foreldre, smiler Hovgaard lurt og fortsetter

- Det er ingen organiserte fritidsaktiviteter her på øya, og barn og unge som vil delta i slike må enten bli kjørt, ta buss eller  gå over en trafikkfarlig bro. Derfor er det viktig med et slikt tilbud i nærmiljøet. En klatrepark som er åpen for alle er et viktig lavterskeltilbud.

Håper på godt oppmøte

Marit Backer, medlem i utegruppa håper på godt oppmøte på konserten. Hun sier det vil bli salg av pølse-i-brød,kaffe og kaker slik at det er mulig for alle å ta middagen på Innlandet.

 - Vi håper mange kommer, og at vi kommer et godt stykke videre med å realisere drømmen om en klatrepark. Det er viktig at barn og unge, og også voksne kommer seg ut og er fysisk aktive. En klatrepark vil stimulere til det, sier Backer, og ønsker alle velkommen til Innlandet.

Konsert for klatrepark er på Innlandet skole torsdag 28. september kl 17-19. Inngangen er kr 50,- for voksne, og gratis for barn. Man kan betale med Vipps.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse