Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Aage G. Sivertsen
Artikkel
17 september 2017 20:22
Del på Facebook
Sean McDermott. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Sean McDermott. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det høres litt rart ut at man jubler over 0–0, men ett poeng i dag er gull. Lillestrøm er et lag som har scoret på de siste 14 hjemmekampene. Dessuten var dette første kampen KBK ikke slapp inn mål på bortebane. I sluttspurten om å berge plassen i elitedivisjon, var bortepoeng mot Lillestrøm en stor opptur. Dette gir selvtillit når Stabæk kommer på besøk om en uke.

KBK styrte kampen i hele 1. omgang, uten å spille seg til en eneste stor målsjanse. Det som varmet mest var et glimrende angrep hvor det var klikk, klakk og stort spill. Dessverre nådde ikke innlegget til Mendy helt frem til Stokke. Mendy spilte forøvrig svakt og burde vært byttet ut.

For en nøytral tilskuer måtte dette være en tornerosekamp. Lillestrøm brukte et halvt minutt på hvert frispark og KBK det samme på hvert innkast. Gi meg kraft.

Lillestrøm hadde minst tre kjempestore sjanser, men «man of the match» var selvsagt McDermott. Han er særdeles sterk når motstanderen kommer alene mot keeper. Han hadde et par fantastiske redninger og spilte forøvrig så godt som prikkfritt. De to midtstopperne fortsetter å imponere. Gjertsen var litt anonym i dag. Han får hevne seg til helgen.

Coly mistet hodet på slutten, da han prøvde å heade ballen inn til McDermott fra fem meters hold. Heldigvis overlevde laget også den store sjansen. Vi får kalle det litt flaks at KBK kapret poeng i dag, men dette lover bra for fortsettelsen. Fullt hus og stormende jubel er det som venter spillerne om en uke!

Nå har man også Sogndal bak seg på tabellen. Og selv om jeg ikke vet resultatet på Lerkendal i kveld, tror jeg Vålerenga vil få trøbbel på slutten av sesongen. Nå er det mange lag som kan havne i bunnstriden. Du snakker meg om spenning. Drillo sier han er imponert av KBK på hjemmebane. Vi får la være å skuffe Drillo på de siste hjemmekampene. 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse