Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Aage G. Sivertsen
Artikkel
09 september 2017 17:49
Del på Facebook
Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På søndag klokka 18.00 vil KBK spille en av sine 10 cupfinaler. Det er mot Tromsø, som ligger rett bak dem på tabellen, men de har en kamp mindre spilt. Tromsø har skiftet trener og er optimister. KBK har forsterket stallen før høstsesongen og er også optimister. Med et par- tre seier på rad vil plassen i eliterien være så godt som sikret. Men la oss ta en kamp om gangen.

Siste kamp for KBK var mot Molde i kvartfinalen. Herregud for en førsteomgang vi ble servert. Det var nesten ikke til å tro. Taktiske og tekniske finesser, blandet med at man hadde endret ganske mye på laget- det sjokkerte Molde. Det var fordømt kjipt at laget ikke ledet med et mål eller to ekstra da 2.omgang startet. Den største overraskelsen var Gjertsens herjinger. Gutten som var KBKs beste i debutkampen mot Rosenborg på Lerkendal, løp rundt vingback Gregersen og gjorde ham til statist. Er du frisk Gjertsen, så håper jeg du stiller fra start.

Summen av Moldekampen var positiv, tross tap. Fordi 1.omgangen var fenomenal mot et av Norges beste lag. Hadde man fullført en slik match, ville Michelsen blitt genierklært. Det ble han ikke. 

Jeg har to småting på blokka fra Moldekampen:

  1. McDermot var byttet ut. Han har vært og er min favoritt. Min innstilling har alltid vært at en suveren keeper lar man være i fred.
  2. Coly må lære seg at man aldri begår en sklitackling innenfor egen 16-meter. Noen bør vise ham videoer av Rune Bratseth.

Et par tips til Michelsen:

  1. KBK har spilt to glimrende 1.omganger mot to av Norges desidert beste lag(Sarpsborg og Molde). Laget har også falt sammen som en sekk i 2.omgang.  Konklusjon: man må endre på noe i pausen.
  2. Bytt mindre på laget.Her finnes det neppe noe fasitsvar. Selv om man har 15-20 spillere som er nesten like gode, så mener jeg at man skal la de beste spille. De må tåle en kamp i uka.

Her er hovedårsaken til at KBK-høsten blir en stor opptur:

  • McDermott kommer seg inn i buret igjen
  • Mido og resten av spillerne er skadefrie
  • Aasbak hadde sin beste kamp i år mot Molde
  • Gjertsen en en skjult skatt
  • Uglan blir bedre og bedre.

Et tips til ledelsen: Alle fotballklubber med en viss erfaring, varmer opp i halvdelen som er nærmest hjemmefansen. Jeg har nevnt dette tidligere uten å ha blitt hørt. Vi fikk et lite bevis for hva det betydde i bortekampen mot Molde. Da varmet KBK opp foran Uglan. Spillerne stoppet opp et lite minutt og klappet til fansen. Det ble besvart med crazy respons. La derfor spillerne få varme opp på riktig banehalvdel.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Terje Sundsbø 8 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSpørsmålet var: Jernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de ...
Terje Sundsbø 13 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse