Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Aage G. Sivertsen
Artikkel
17 juli 2017 22:04
Del på Facebook
Kristiansunds Christoffer Aasbak jubler for 1-0. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix.
Kristiansunds Christoffer Aasbak jubler for 1-0. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

4050 tilskuere pisket KBK til poeng mandags kveld. Det er hovedårsaken til at laget berger plassen i tippeligaen. Like viktig er trenertrioen som har bestått eksamen så langt i år. Nedenfor kan du lese om de ande årsakene til at KBK har en alle tiders mulighet til å spille tippeligafotball også i 2018.

VIF var det dominerende laget på Gressbanen i kveld. Ja, vi kaller det Gressbanen. Før KBK hadde sin første store sjanse hadde VIF både banespillet og et par gigantsjanser. Men MCDermott var suveren og holdt KBK inne i kampen. Når Rønningen nesten scoret og ordnet frispark i det 35.minutt var det venstreback Aasbak som dundret ballen i keeperhjørnet.

I resten av omgangen og i hele 2.omgang var det VIF som hadde ballen mest, men KBK hadde tre-fire hundreprosentsjanser uten å score. VIF fikk sin fortjente utligning i det 55.minutt etter at banens beste spiller Zahid avsluttet et klikk-klakk-angrep.

Etter VIFs scoring var det flere målsjanser for begge lag, og KBK var nærmest da Bamba fikk en dobbelsjanse fire minutter før full tid. Men dette var ikke Bambas dag. Ballen ville bare nesten i mål. Sørli avsluttet akkurat slik han gjorde mot Rosenborg med et skudd fra 17-18 meter. Men keeperen reddet denne gangen. Jeg tror Sørlis skudd ville gått stang inn.

Morsomt var det å se hvordan vingbackene i dag fungerte veldig bra. Kanskje det hjelper å ”kjefte” litt i ksu.no. Dette var Aasbaks beste kamp i år. Og Bjerkås spiller på det han er god på; luftstyrke, god høyrefot, ekstrem innsats. Kanskje var han KBKs nests beste spiller i dag.

Kampen ble en ny publikumsopplevelse. En fantastisk stemning -og det er bare å glede seg til høstsesongen. Her er grunnen til at KBK vil gjøre en god høstsesong:

  • Publikum fortsetter trykket
  • Michelsen fortsetter slik han har begynt. Gode innbytter, gode taktiske vurderinger mot ulike lag. Dessuten har han en herlig personlighet som er godt likt.Selvsagt kommer mange på kamp på grunn av at man har en trener folket liker.
  • Keeper McDermott er en matchvinner. I dag var han unik, men han er en vinnertype.
  • Vi vinner nesten alt i luftrommet i midtforsvaret, også mot bedre hodespillere enn det VIF byr på.
  • Bamba viser at det kun er justeringer som fører ham som en av landets beste angripere
  • Stokke og Mendy har prestert i en rekke kamper.
  • Slitesterk midtbane med Sørli som en juvel. Han blir bedre for nesten hver uke som går.
  • KBK bør fortsette med å la motstanderen ha ballen mest. Det er i overgangene at laget er blitt livsfarlig. Ved å fortsette med å slå baller i bakrommet vil man kapre mange poeng – også på bortebane.
  • KBK har en brukbar stall. I dag manglet Coly, Mendy og jeg vil si Andreas Røsand. Henter KBK Røsand tilbake fra Nest Sotra, vil det komme 4000 på kampene selv om de spiller mot Sandefjord, Tromsø og Viking. Det kan utgjøre en forskjell.

KSU.NO tar 2-3 ukers ferie akkurat slik KBK gjør. Vi ønsker våre lesere en offensiv og reflektert sommer. Så takker vi hele KBK-maskineriet – alle fra trenere, spillere, ansatte, dugnadsfolk og ugler for en stor vårsesong. Når fotballkamper blir så underholdende som i kveld, vil man holde grep om publikum. Takk KBK!

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse