Annonse

KSU.NO har bestemt seg for at vår lille redaksjon trenger ferie. Siden oppstarten i april, har det gått over all forventning i forhold til lesertall og engasjement fra både bidragsytere og lesere. Om ikke altfor lang tid er vi tilbake for fullt. Når KBK skal spille mot RBK på Lerkendal den 5.august er KSU.NO på plass.

Vi er både ydmyke og glade for utviklingen av KSU.NO. Vi har allerede fått mange trofaste lesere. Dette resultatet forplikter og inspirerer.

Lader opp

Vi velger nå å lade batteriene etter en hektisk arbeidsperiode. Tiden etter fellesferien frem mot Stortingsvalget vil kreve sitt.

Den viktigste saken for Kristiansund som by og fremtidig regionssenter, er sykehussaken. Redaksjonen i KSU.NO er av den soleklare oppfatning at vi må ha et fullverdig akuttsykehustilbud i Kristiansund inkludert barneavdeling. I tillegg er vi motstander av fellessykehuset på Hjelset. Punktum!

Rett før valget vil vi, om mulig, flagge vårt syn på hvem vi mener bør få din stemme. Hvis det ikke er mulig, vil vi i det minste fortelle deg hvem som ikke bør få din stemme. Hva de forskjellige partiene mener om sykehussaken vil bli utslagsgivende for vår rådgivning. 

Vi ønsker våre lesere en god ferie og benytter igjen sjansen: Tusen takk for det fantastiske engasjementet! I uke 29, 30 er det sannsynligvis ganske stille men vi kommer forsiktig tilbake i uke 31. Fra uke 32 er vi i full gang igjen. 

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For enkle kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse

Siste 6 artikler

Annonse

Mest lest

Annonse