Annonse
Foto: Anders Tøsse / NTB Scanpix

 

KBK – AALESUND 1-1

KBK kaptein Dan Petter Ulvestad oppsummerte helt presist KBKs første omgang som «årsverste».

Et pasningssikkert og potent Aalesundlag gjorde omtrent som de ville før hvilen. KBKs venstreback Aasbak ble overspilt gang på gang. KBK hadde strekk i laget alle veier, og var meget heldige som gikk til pause med kun ett baklengsmål. De siste 10 minuttene av den første omgangen var KBK mer med, men uten å greie å skape vesentlige farligheter foran Aalesund målet. Liridon Kalludras skudd over etter 25 minutter var eneste skikkelig farlighet KBK greide å vaske frem.

KBK fikk litt bedre grep om kampen etter halvtid, men maktet ikke å produsere stort. Til det var pasningsspillet for svakt. Benjamin Stokkes flotte utligning som sikret KBK et meget heldig poeng var imidlertid av høy klasse. Stokke snappet opp et løst tilbakespill fra Aalesundforsvaret og ekspederte ballen sikkert i mål fra nesten død vinkel! En klassescoring som et fullsatt stadion virkelig verdsatte. Stokkes scoring var eneste avslutning mot Aalesundmålet KBK hadde i andre omgang.

Utover i andre omgang begynt imidlertid de personlige feilene fra KBK igjen å vise seg. Aalesund fikk flere enorme sjanser som alle heldigvis ble misbrukt. Denne kampen viste med all tydelighet hvor skoen trykker for KBK: kun 12 scoringer på 13 kamper skremmer ingen.

Det positive KBK kan ta med seg fra denne kampen er at de fikk et meget heldig poeng på en kollektiv svak dag. Neste kamp er borte mot Stabæk 26.juni. Da er det å håpe at KBK legger Aalesundkampen raskt bak seg, og går for å sikre seg sin første trepoenger på fremmed gress!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For enkle kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse

Siste 6 artikler

Fra Nordmøre Museums fotosamlinger

Fra byggingen av Kvernberget flyplass

Vil Jesper Isaksen få sitt gjennombrudd i år? Her fra en kamp for KBK Rekrutt mot Start i april i fjor. Foto: Steinar Melby / KSU.NO

KBK på pulsen

Foto: Stein Watten

Nyttårsaften

Apple Lisa var en personlig datamaskin utviklet av Apple Computer på begynnelsen av 80-tallet.

Det hendte – 19. januar

Annonse
Annonse