Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Aage G. Sivertsen
Artikkel
31 mai 2017 20:48
Del på Facebook
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK stilte med sitt beste mannskap mot Ranheim i kveld. På topp stilte KBK med Mendy og Bamba. Det skulle vise seg å være smart. I løpet av de første 8 minuttene av 2.omgang, scoret de hvert sitt flotte mål.

Andreas Hopmark og Benjamin Stokke startet på benken, men ellers var det de 11 antatt beste som møtte trønderne på eget gress. Coly er fortsatt ute med skade, men Joackim Bjerkås` enorme innstilling og innsats i kampen mot Sogndal har gjort trenerne litt mer beroliget.

Store Ranheim-sjanser

KBK hadde ballen mest i første omgang, men det var Ranheim som absolutt hadde de største sjansene. Og de var store. Hjemmelaget hadde tre kjempestore muligheter for å score. To av dem etter fatale feil i KBKs forsvar. Den første var en markeringsvikt på høyresiden, mens den andre var det venstreback Aasbak som stod for. En meningsløs pasning ble servert uten at Ranheims Gjertsen greide å avslutte godt nok fra 17-18-meter. Samme Gjertsen hadde også sjansen i det 39.minutt, men en fantastisk redning av McDermott hindret scoring.

Joackim Bjerkås hadde på slutten av omgangen KBKs eneste store mulighet. Men den var også stor. Etter corner og litt flipperspill fikk Bjerkås ballen på hel volley. Fra 5-6 meter banket han den høyt over. Svakt utført.

Bamba og Mendy= sant

I pausen ble Qaka byttet ut og inn kom Pål Erik Ulvestad. Qaka hadde ikke gjort noen svak omgang. Tvert imot. Men med Ulvestad som erstatter, ble det et annet kampbilde. De kort små pasningene forsvant. Fire minutter ut i 2.omgang scoret Mendy. Mendy fortsatte med andre ord der han slapp mot Sogndal. Assist: Bamba. Noen minutter senere gjorde Bamba det på egen hånd. Han knallet til på volley og det ble  0-2 uten at Ranheim forstod helt hva som foregikk. De første ti minuttene av 2.omgang var KBKs beste og det var nok til å gå videre til 4.runde.

Banens beste var KBKs keeper Sean McDermott. Det sier noe om kampbildet. For etter KBKs 2.scoring var det hovedsakelig Ranheim som kom til de store sjansene. Og særlig større sjanser enn de fikk, er det vanskelig å få.

Like før slutt var det likevel innbytter Tor Erik Torske som kunne være delaktig i å parkere Ranheim. Han serverte et perfekt og ferdigscoret innlegg til Benjamin Stokke. Men fra 7-8 meter treffer ikke Stokke ballen, iallefall ikke med nederste del av foten.

KBK spilte akkurat godt nok til å gå videre til 4.runde. Det er fristende å si at de hadde litt flaks. Nå er det tre kamper igjen til cup-finale.

Men først er det skjebnekamp mot Viking på søndag. Skjebnekamp for Viking. De MÅ vinne for ikke å miste helt troen på å berge plassen i elitedivisjon. KBK bør fortsette å spille slik de har gjort de siste seriekampene. Det bør holde til poeng mot et usikkert lag fra Norges oljehovedstad. De har hverken penger eller gode fotballspillere. Men man skal ikke glemme at de tross tap, periodevis utspilte Rosenborg.

KBKs lag mot Ranheim 

McDermott – Aasbak, DP Ulvestad, Baranov, Bjerkås - Kalludra, Økland, Qaka, Sørli – Bamba, Mendy.

 

 

 

 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 15 minutter siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmålene du får. Er ikke det litt pinlig å representere Naturvernforbundet på en ...
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 17 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Terje Sundsbø 17 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrJernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de behandles likt?
Geir Ole Sætremyr 17 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får alliere deg med Sve og Frp når det gjeld miljøpolitikk.  Symboltunge som dei er.
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDet er slik det er spesifisert for veganlegg.Jernbane får du lufte der det høyrer heime
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse